Facebook Login
Termeni si conditii

 

Daca doriti sa fiti un client sau utilizator activ al Website-ului nostru, va rugam sa cititi cu atentie Termenii si conditiile noastre si sa utilizati serviciile numai daca sunteti de acord cu toate punctele si considerati ca sunt obligatorii pentru Dvs. Acest document contine termeni legali pentru cumparare prin intermediul magazinului online. Prin acceptarea comenzii, Dvs. sunteti de acord cu termenii si condittile privind cumpararea online. Inainte de finalizarea comenzii citit cu atentie termenii si conditiile! In cazul livrarii prin serviciul de curierat costul de transport , care este facturat de firma de curierat, acesta va fi refacturat spre Dv. pe baza unui program de livrare fix de taxe, care prin acceptarea termenilor si conditiilor se considera a fi acceptat. Pentru costurile de expediere, consultati tabelul Taxele de transport. Pentru intrebari legate de operarea, comanda si livrarea procesului de vanzare a magazinului nostru, Serviciul Clienti va sta la dispozitie!

Informatii despre companie (Vanzator)
Gyurák Hidraulika Kft.
1202 Budapest, Nagykőrösi út 121.
Cod fiscal: 14993426-2-43, HU14993426
Telefon: +36-1-283-8651
E-mail: Aceasta adresa e-mail este protejata de spam-uri. Trebuie sa activati JavaScript pentru a o vizualiza.
Web: www.epextech.ro

Obiectul contractului
Obiectul contractului se refera la toate produsele si articolele de pe magazinul online www.epextech.ro . Proprietatile, caracteristicile si imaginile produselor sunt specificate pe pagina actuala. Culoarea produsului nu influenteaza calitatea produsului. In unele cazuri culoarea produsului comandat poate diferi de culoarea din fotografia produsului de pe site. La editarea paginii web ne straduim sa eliminam diferentele de culoare, nu ne asuman raspundere pentru greselile de traducere, dar in acelasi timp ne straduim pentru o descriere si traducere cat mai buna a produselor. Responsabilitatea de achizitionare si folosirea produselor pe baza informatiilor continute in magazinul nostru online este al cumparatorului.

Cumparatorul
Este persoana care utilizeaza serviciile magazinului, adica se inregistreaza si achizitioneaza bunuri prin intermediul acestui website. De asemenea, va veti califica drept client daca plasati comanda prin telefon, e-mail, sau personal in magazinul nostru din Budapesta, Decrecen.

Procesul de comanda
Produsul ales il puteti comanda prin intermediul site-ului, prin telefon, sau e-mail.

Preturi si promotii
Preturile afisate pe pagina web (in limba romana) sunt in RON cu si fara TVA. Pretul de cumparare este valabil la momentul dat si devine un pret final numai daca clientul finalizeaza etapele procesului de comanda corect si aproba comanda. Pretul final al produsului si a serviciul de livrare este pretul care este inclus in aprobare la numele produsului si apoi in e-mailul de confirmare trimis din comanda. Pretul final poate fi modificat numai cu acordul partilor. Daca o comanda sau mai multe comezi sunt modificate din oricare motiv, comanda modificata va fi supus termenelor de livrare si de plata in momentul modificarii. Preturile promotionale sunt garantate pana in ultima zi a promotiei sau pana la disponibilitatea stocurilor. Preturile expuse pe pagina web se pot schimba dupa cursul valutar pe zi.

Modalitati de plata
In numerar: la cumpararea produselor in magazinele noastre
Plata in avans: dupa comanda produsului, (-selor) factura va fi emisa si trimisa prin e-mail. Dupa achitarea sumei totale figurate pe factura, produsul (-sele) vor fi ambalete si expediate (in cazul comenzii prin curierat).
Plata ramburs: daca ati comandat prosusul cu trimitere prin curierat aveti posibilitate de plata la curier. Produle livrate si costul de transport sunt platite la curier. Factura emisa pentru produs (-se) si cost de transport va fi inmanat de curier impreuna cu coletul (in colet). Utilizarea altor metode de plata decat cele de mai sus (de exemplu, plata ulterioara) poate fi efectuata numai in cazul consultarii prealabile a CLIENTULUI și a VANZATORULUI.

Cu card bancar: numai in magazinul nostru din Budapesta!

Conditii de transport si achizitionare
Aveti posibilitatea de a beneficia de serviciile noastre de curierat. Firma noastra fiind in relatii cu firma de curierat 24H - Ungaria (in Romania Fan Curier). Comanda dvs. va fi procesata in aceeasi zi, daca va ajunge in sistemul nostru pana la ora 12.00.

In Romania: produsele comandate pot fi livrate in termen de 3-5 zile lucratoare de la comanda. Modalitati de plata: plata in avans, curierat ramburs (curierat ramburs doar in RON).
In cazul unei comenzi cu primire personala la magazin produsul / produsele comandate pot fi stocate timp de 7 zile lucratoare, dupa care vom anula automat comanda si produsul va fi vandut! Stocul nostru este in continua schimbare, poate fi posibil ca produsul comandat sa nu fie in stoc astfel incat comanda nu sau doar partial vi-l putem onora.

In cazul unei livrari prin curierat, va rugam sa includeti intotdeauna numarul (mobil) de telefon, ca dupa o livrare nereusita curierul sa va poata contacta telefonic. In cazul unei livrari nereusite, este posibil sa primiti comanda in ziua urmatoare. Adresa de facturare si de livrare poate diferi una de cealalta, acest lucru va fi luat in considerare la expediere.

Atentie! Verificati starea coletului la primire, daca coletul este deteriorat intotdeauna intocmiti proces verbal de constatare cu curierul. In lipsa procesului verbal nu avem posibilitatea schimbarii produsului.
Pentru mai multe informatii despre livrarea curier gasiti pe pagina web a curieratului FAN COURIER

https://www.fancourier.ro

Ne rezervam dreptul de a modifica conditiile de expediere!

Livrare nereusita
In cazul unei livrari nereusite curieratul incearca o a doua livrare. Daca livrarea nereusita a fost din cauza Dv. costurile retrimiterii intotdeauna veti suporta Dv.

Pachet deteriorat
Intotdeauna verificati coletul la primire.Daca constatati deteriorari a coletului ce ar indica deteriorarea produselor din colet intocmiti procer verbal si nu preluati coletul. In cazul in care dupa desfacerea coletului in prezenta curierului se dovedeste ca produsele sunt deteriorate si deteriorarea a avut loc inainte de primirea coletului, asiguram un serviciu de schimb in 15 zile. In acest caz deteriorarea va fi justificat prin procesul verbal intocmit de curier. In lipsa procesului verbal nu avem posibilitatea schimbarii produsului. Daca gasiti deteriorari contactati imediat serviciul nostru pentru clienti la nr de tel expus pe site.

Dreptul de refuzare a produsului
In baza legii XXXVI/2002 fiecare cumparator are dreptul de a refuza produsul in termen de 8 zile lucratoare, care se realizeaza cu urmatoarele conditii:
Dreptul de refuzare este valabil pentru orice produs care este in ambalaj original contine toate piesele si este nedeteriorat. Refuzarea produsului se face doar in scris pe adresa de e-mail Aceasta adresa e-mail este protejata de spam-uri. Trebuie sa activati JavaScript pentru a o vizualiza. sau prin fax 06 1 688 48 18.
Doar contravaloarea produsului se replateste in termen de 30 zile de la refuzarea produsului. Rambursarea pretului de cumparare este posibila numai dupa retrimiterea produsului. Produsele sunt retrimise numai cu documentele originale si factura. Suma rambursata nu se aplica pe costurile de expediere si pe costurile de retrimitere acestea fiind suportate de client. In cazul in care produsul a fost livrat gratuit, clientul trebuie sa ramburseze costul transportului in functie de greutatea produsului, suma care vanzatorul la lasat ca discount.
Daca produsul a fost utilizat de catre cumparator si nu poate fi retrimis in ambalaj complet, este zgariat sau deteriorat,vanzatorul nu va rascumpara produsul si il va retrimite clientului pe cheltuiala acestuia.

Garantia pentru produs (151/2003 (IX.22) privind garantia pentru anumite bunuri de consum.
Pentru produsele pe care le comercializam, ne asumam perioada de garantie sau garantie prevazuta de lege sau de catre producator. Cerintele de garantie a produselor pot fi solicitate de documentul original de garantie sau printr-o copie a facturii. Produsele care nu poseda document original de garantie insusi factura reprezinta documentul de garantie. Utilizarea necorespunzatoare, reparatiile neautorizate sau modificarea produselor vor duce la pierderea imediata a garantiei.

Serviciile de garantie

  • Daca un produs achizitionat din magazinul nostru online s-a defect in perioada de garantie va rugam sa ne anuntati imediat!
  • Produsele pot fi retrimise la sediul firmei, pot fi aduse personal sau se pot retrimite prin curier. Cheltuielile de retrimitere si pe timp de garantie sunt suportate de client. Produsele pentru garantie trimise (prin curierat, postal) ramburs nu se vor prelua.
  • Produsele retrimise in garantie se vor trimite in ambalajul original, cu accesorii originale, in stare curata, pentru orice revendicare de inlocuire. In cazul retrimiterii produsului in afara de copia facturii anexati o desriere a defectiunilor aparute. Produsele retrimise prin curierat sa fie ambalate corespunzator pentru a evita deteriorarea produsulu pe timpul transportului, deoarece nu ne asuman raspundere pentru daunele cauzate in timpul transportului. Preluam toate produsele inapoiate pe timpul garantiei.
  • Produsele inapoiate sunt verificate reparate sau inlocuite.

Responsabilitate
Vanzatorul nu este raspunzator pentru daunele cauzate de intruziunea externa pe site sau pentru orice intarziere cauzata de defectiunea furnizorului, a virusului de calculator, a liniei sau a sistemului. Responsabilitatea si achizitionarea produselor pe baza informatiilor continute in magazinul nostru online este a cumparatorului. Nu ne asuman raspundere pentru daunele si pagubele rezultate din utilizarea necorespunzatoare a produsului comandat, costurile aferente vor fi suportate de client.

Politica de confidentialitate
Anumite informatii si date sunt esentiale pentru preluarea comenzii, intocmirea facturii, livrarea si contractul de garantie. Datele si informatiile furnizate spre noi pot fi utilizate numai de catre Gyurák Hidraulika Kft. Utilizatorul isi da acordul ca datele personale sa fie preluate si depozitate in scopuri mentionate mai sus de catre Gyurák Hiraulika Kft. Prelucrarea datelor personale se face conform legii in vigoare.

Declaratie juridica
Sunt interzise folosirea si copierea textelor, imaginilor de pe site, acestea in total apartinand de firma Gyurák Hiraulika Kft. Marca comerciala Epextech de pe site este detinuta exclusiv de Gyurák Hidraulika Kft. Se atrage atentia asupra faptului ca drepturile sale de marca sunt executate fara restrictii, chiar si prin dreptul penal.

cm
Epextech Debrecen
4002 Debrecen
Str. Balmazújvárosi Nr. 10.
Parc Industrial Vest
Langa depoul GLS
+36 30 162 6738
Epextech.hu
1202 Budapest Sector XX.
Strada Nagykőrösi 121.
+36 1 720 8468
+36 20 488 6461
+36 30 958 6825 - Si pe Viber!

Cumparare fara TVA pentru clientii din UE

Pentru societati si firme care detin numar de TVA (CUI) inregistrat intracomunitar pe Uniunea Europeana putem emite facturi fara TVA.

Pentru informatii sunati la numarul de telefon: +36 30 162 6738. (in limba romana)

1 + 1 an garantie